Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Przygotuj komosę ryżową zgodnie z instrukcją.
Odstaw pod przykryciem na 5 minut.
W małej misce wymieszaj sok cytrusowy i pokrojoną rzodkiewkę.
Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Dodaj ogórek, pomidory, zioła, imbir i cebulkę do miski z komosą ryżową.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Polej sałatkę dressingiem i wymieszaj.
Przed podaniem odstawić i marynować na co najmniej 1 godzinę.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakow...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...