Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Dodaj jajko, mleko, olej, miód i wanilię do kubka do kawy. Wymieszaj wszystko widelcem.
Dodaj mąkę, kakao i czekoladą. Wymieszaj ponownie.
Wstaw kubek do mikrofalówki i gotuj przez 3 minuty z dużą mocą. Ciasto lekko uniesie się na wierzch kubka. Pozwól mu trochę ostygnąć. W razie potrzeby wysuń na talerz. Jedz na ciepło.
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...