Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe z mikrofali.
Kawałki czekolady włożyć do kubka, wstawić do mikrofali i rozpuścić w wysokiej temperaturze (ok. 30 sekund - uważaj, aby się nie przypaliło).
Do kubka dodaj mąkę migdałową, sodę oczyszczoną, olej kokosowy i jajko i dobrze wymieszaj widelcem. Wciśnij miksturę na dno kubka.
Piecz w mikrofali na wysokiej mocy przez 90 sekund (ten czas może się różnić w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Odstaw do ostudzenia na minutę.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Mój ulubiony przepis, który robię co tydzień, maślane, łatwe w przygotowaniu ciasteczka maślankowe! Świetne równie...
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Spraw, aby lato było pełne dreszczy z waniliowym koktajlem mlecznym. Koktajl waniliowy to najbardziej uwielbiany p...