Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni
Posmarować masłem formę do pieczenia.
Zmiksuj masło i cukry na bardzo lekką i puszystą masę. Dodaj przyprawy i startą skórkę z cytryny.
Dodawaj jajka pojedynczo, ubijając na niskim poziomie. Wymieszać z marchewką i sokiem jabłkowym.
Przesiej suche składniki. Dodaj wanilię do mleka i dodaj do suchych składników. Dodaj mąkę do blendera, miksuj na niskich obrotach.
Opcjonalnie - kruszonka
Połączyć krakersy, brązowy cukier i masło.
Wyłuż ciasto na blachę i posyp kruszonką wierzchu
Piec 30-35 minut.
Mój ulubiony przepis, który robię co tydzień, maślane, łatwe w przygotowaniu ciasteczka maślankowe! Świetne równie...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...