Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Rozgrzej piekarnik do 180°C
Umieść pokrojone brzoskwinie w formie do pieczenia 8x8 ". Jeśli chcesz, posyp mieszanką cukrowo-cynamonową.
W małej misce połącz ciasto i masło. Rozłóż pokruszoną mieszankę równomiernie na brzoskwinie i piecz przez 35-40 minut lub do momentu, aż owoce zaczną bulgotać, a wierzch będzie złotobrązowy.
Podawaj z lodami i bitą śmietaną
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...
Czy jest lepszy sposób na rozpoczęcie dnia niż ten pyszny i oczyszczający koktajl. Jest łatwy w wykonaniu, naprawd...
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...