Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Rozgrzej oliwę w dużym szerokim garnku na średnim ogniu. Dodaj seler, cebulę, pieprz poblano, marchewkę, ½ łyżeczki soli i pieprzu. Gotuj, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa zmiękną, około 8 minut. Dodać czosnek w proszku, cebulę w proszku, chili w proszku, kminek, czosnek, koncentrat pomidorowy, cukier i gotój mieszając około 2 minut. Przełóż do małej miski i odstaw na bok.
Do tego samego garnka dodaj indyka, kiełbasę, ½ łyżeczki soli i gotować, łamiąc wszelkie grudki drewnianą łyżką, aż się zarumienią, około 8 minut.
Włóż mieszankę warzyw do garnka i dodaj pokrojone w kostkę pomidory, całą fasolę, zielone papryczki chili i rosół z kurczaka. Kontynuuj gotowanie na średnim poziomie i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, około 30 minut.
Podawaj chili z serem, śmietaną i cebulką. I nie zapomnij o słodkich i pikantnych ciasteczkach kukurydzianych!
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Wegetariańskie manchurian to bardzo pyszne kulki zanurzone w pysznym sosie. Wegetariański manchurian może służyć j...
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pys...
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...