Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurczaka z grzybami, zieloną cebulą i pomidorami winogronowymi. Ten przepis został opublikowany dzięki uprzejmości kuchni Campbell's.
Rozgrzej 1 łyżkę oleju na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj kurczaka i smaż, aż dobrze się zarumieni, często mieszając. Wyjmij kurczaka z patelni.
Rozgrzej pozostały olej na patelni na średnim ogniu. Dodaj grzyby i gotuj do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodać czosnek, pomidory i cebulę na patelnię, smażyć i mieszać przez 1 minutę. Dodać kurczaka oraz kostkę rosołową z wodą. Gotować, aż kurczak będzie gotowy.
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...
Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakow...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...