Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Podsmaż paski boczku i połam je na półcalowe kawałki. Zrób to na większej patelni, osusz, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Wetrzyj trochę oleju na 8-calową patelnię, podgrzej, usmaż zieloną cebulę i grzyby przez minutę lub dwie. Dodaj pomidory i kawałki bekonu i kontynuuj przez kolejną minutę lub dwie.
Podczas smażenia warzyw ubij jajka razem z mlekiem. Następnie dodaj to na patelnię i wymieszaj smażone warzywa z jajkami. Płyn rozprowadzaj w kierunku krawędzi.
Posyp równomiernie serem na wierzchu.
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...