Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Podsmaż paski boczku i połam je na półcalowe kawałki. Zrób to na większej patelni, osusz, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Wetrzyj trochę oleju na 8-calową patelnię, podgrzej, usmaż zieloną cebulę i grzyby przez minutę lub dwie. Dodaj pomidory i kawałki bekonu i kontynuuj przez kolejną minutę lub dwie.
Podczas smażenia warzyw ubij jajka razem z mlekiem. Następnie dodaj to na patelnię i wymieszaj smażone warzywa z jajkami. Płyn rozprowadzaj w kierunku krawędzi.
Posyp równomiernie serem na wierzchu.
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!