Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Rozgrzej piekarnik do 170c.
Jajka, cukier, masło, wiórki kokosowe, skórkę i sok z cytryny i pomarańczy, mleko kokosowe i mąkę włożyć do robota kuchennego i zmiksować do uzyskania jednolitej masy. Wlać do posmarowanej masłem 22 cm (9 cali) blaszki do ciasta.
Umieść blachę na dolnym ruszcie piekarnika i piecz przez 60 - 80 minut. Luźno przykryj folią aluminiową, gdy w połowie pieczenia ciasto zrobi się brązowe, odstaw do ostygnięcia, a następnie wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Pokrój i podawaj z odrobiną bitej śmietany i dżemem z marakui lub jagód i posyp trochę prażonych wiórek kokosowych.
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Ich prawdziwa nazwa to "hush, puppy", co oznacza "cicho, szczeniaku" Skąd wzieła się ta nazwa? Jedna z historii je...
W zaledwie 30 minut możesz zrobić własne bułeczki do hamburgerów od podstaw!
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...