Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Rozgrzej piekarnik do 170c.
Jajka, cukier, masło, wiórki kokosowe, skórkę i sok z cytryny i pomarańczy, mleko kokosowe i mąkę włożyć do robota kuchennego i zmiksować do uzyskania jednolitej masy. Wlać do posmarowanej masłem 22 cm (9 cali) blaszki do ciasta.
Umieść blachę na dolnym ruszcie piekarnika i piecz przez 60 - 80 minut. Luźno przykryj folią aluminiową, gdy w połowie pieczenia ciasto zrobi się brązowe, odstaw do ostygnięcia, a następnie wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Pokrój i podawaj z odrobiną bitej śmietany i dżemem z marakui lub jagód i posyp trochę prażonych wiórek kokosowych.
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.