Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ubij jajka z cukrem na gładką puszystą pianę.
Dodaj banany, obrane i rozgniecione. Wymieszaj ciasto.
Teraz dodaj mąkę, cynamon w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i mielony imbir.
Na tym etapie dodaj stopione masło. Dobrze wymieszać.
Wlej ciasto do foremki chlebowej i piecz przez 40-50 minut w 180 stopniach Celsjusza.
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...