Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Ubij jajka z cukrem na gładką puszystą pianę.
Dodaj banany, obrane i rozgniecione. Wymieszaj ciasto.
Teraz dodaj mąkę, cynamon w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i mielony imbir.
Na tym etapie dodaj stopione masło. Dobrze wymieszać.
Wlej ciasto do foremki chlebowej i piecz przez 40-50 minut w 180 stopniach Celsjusza.
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...