Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Rozgrzej piekarnik do 400 st F (200 st C).
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj rękami.
Ułóż na kawałku papieru pergaminowego i zwinąć płasko (ok. 2 mm grubości).
Wytnij ciasto, aby uformować małe 1-calowe kwadraty.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 15-20 minut (sprawdź, czy się nie przypali).
Wyjmij i ostudź przed podaniem.
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Przygotowanie zdrowego śniadania nie musi zajmować całego poranka. Przygotuj te smaczne batony śniadaniowe w weeke...
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.