Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Do dużej miski przesiej mąkę, cukier i kakao.
Rozpuść masło i czekoladę razem w rondelku lub podwójnym bojlerze na małym ogniu. Często mieszaj, aby upewnić się, że czekolada się nie przypali.
Włożyć jajka i zdjąć patelnię z ognia.
Wymieszaj mieszaninę z suchymi składnikami.
Ciasto wylać i zeskrobać na blachę wyłożoną pergaminem.
Piecz ciastko na środkowej półce w temperaturze 180 °C przez 30 minut.
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.