Pięć minut i pięć składników na batony krówkowe!
Wyłóż patelnię o wymiarach 13x9 folią, lekko spryskaj olejem.
W dużej misce nadającej się do kuchenek mikrofalowych dodaj płatki czekoladowe i mleko skondensowane. Włóż do kuchenki mikrofalowej na około 40 sekund lub do momentu, gdy płatki się roztopią. W razie potrzeby kontynuuj gotowanie w kuchence mikrofalowej w 15-sekundowych odstępach, aż się rozpuści. Nie rozgotowywać. Natychmiast dodać wanilię i sól. Następnie dodaj pianki i orzechy.
Rozsmaruj i wciśnij krówki do przygotowanej patelni. Przed pocięciem na kwadraty przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.