Zrób własny keczup w domu w mniej niż 5 minut!
Do dużej miski dodaj koncentrat pomidorowy.
Wlej ocet i dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
W razie potrzeby posmakuj i dodaj dodatkowe przyprawy.
Używaj jako dodatku lub przyprawy, a resztę przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce przez miesiąc.
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon