Zrób własny keczup w domu w mniej niż 5 minut!
Do dużej miski dodaj koncentrat pomidorowy.
Wlej ocet i dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
W razie potrzeby posmakuj i dodaj dodatkowe przyprawy.
Używaj jako dodatku lub przyprawy, a resztę przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce przez miesiąc.
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!