Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzać piekarnik do 180 stopni
W misce połącz skondensowane mleko, jajka i słodzik i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko kokosowe i wiórki kokosowe i ponownie wymieszaj.
Wlej do żaroodpornego naczynia 8x8.
Piecz przez 30-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy, a środek nie będzie już sprężysty.
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...