Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzać piekarnik do 180 stopni
W misce połącz skondensowane mleko, jajka i słodzik i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko kokosowe i wiórki kokosowe i ponownie wymieszaj.
Wlej do żaroodpornego naczynia 8x8.
Piecz przez 30-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy, a środek nie będzie już sprężysty.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Domowy chleb bananowy szybki i łatwy do wykonania. Pyszny i aromatyczny, na pewno zrobisz go nie raz.
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut