Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog smak i zobacz więcej pysznych przepisów!
Opłucz rozmrożonego indyka, zachowaj szyję i narządy do późniejszego przygotowania bulionu, jeśli chcesz. Osusz indyka i umieść go piersią do góry na brytfannie. Jeśli wieczko nie zamyka się szczelnie na indyku, będziesz musiał złamać mostek, aby zapewnić ciasne dopasowanie. W przeciwnym razie nie używaj tego przepisu.
W środek indyka włożyć kawałki selera, jabłka, cebulę i masło. Nie przesadzaj. Wszystkie pozostałe kawałki ułóż na bokach indyka. Delikatną warstwę oliwy natrzyj indyka i posyp solą i pieprzem.
Dodaj filiżankę wody na dno brytfanny i przykryj, upewniając się, że pokrywka dobrze przylega. Indyk powinien mieć trochę wolnego miejsca, aby nie dotykał pokrywki brytfanny.
Umieść w nagrzanym piekarniku i gotuj w temperaturze 260°C przez godzinę, następnie wyłącz piekarnik i * nie otwieraj * przez 5-6 godzin.
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Chili con carne to pyszne i pożywne danie, które pochodzi z Meksyku, ale zyskało popularność na całym świecie. To...
Łatwy i szybki przepis na curry z kurczakiem. Składa się tylko z 4 składników. Doskonały dla diet keto.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon