Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Rozgrzej olej na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę i smaż do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Dodać czerwoną paprykę, zagęszczony bulion i szpinak. Przykryj i gotuj, aż szpinak zwiędnie.
Dodaj fasolę, ser i makaron i wymieszaj.
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...