Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Rozgrzej olej na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę i smaż do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Dodać czerwoną paprykę, zagęszczony bulion i szpinak. Przykryj i gotuj, aż szpinak zwiędnie.
Dodaj fasolę, ser i makaron i wymieszaj.
Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...