Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Zacznij od doprawienia kurczaka posiekaną cebulą, czosnkiem, imbirem, mieszanką ziół, czarnym pieprzem, curry, kminkiem i płatkami chilli.
Dobrze wmasuj przyprawy w kuchni i odstaw do lodówki na co najmniej trzydzieści minut.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Wlej olej na patelnię i smaż kurczaka, aż się zrumieni.
Wstaw kurczaka do piekarnika i gotuj przez około trzydzieści minut. Odłóż patelnię z olejami i sokami na bok.
W międzyczasie przygotuj sos, podsmaż na patelni pozostałość po kurczaka. Możesz również smażyć więcej startego imbiru, posiekanej cebuli i czosnku przez kilka minut, jeśli chcesz.
Po zakończeniu odłóż na bok.
Pozostałe składniki ułóż na talerzu, pokrój piersi z kurczaka i dodaj podsmażone przyprawy jako sos.
Do przygotowania makaronu z cukini najczęściej używa się cukinii żółtej lub zielonej, które są bardzo zdrowe i peł...
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...