Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest mniej tradycyjny, ponieważ bardziej opierał się na tym, co mam w lodówce, co trzeba było zużyć.
Na patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu rozgrzej przez 2 minuty na małym ogniu trochę oleju, dodaj nasiona kardamonu i płatki chili
Dodać cebulę, czosnek i podgrzać do miękkości,
Dodaj ryż, gorącą wodę, zamieszaj i zagotuj. Gdy woda się zagotuje, przykryj patelnię pokrywką, zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 20 do 25 minut.
Kiedy pozostało 15 minut na gotowanie ryżu, ustaw parowar (lub zagotuj w garnku z wodą), dodaj rybę do gotowania na parze na 15 minut,
W ostatnich 5 minutach gotowania ryby wrzuć do parowaru grzyby i fasolę,
Wymieszaj ryż i sprawdź, czy nie ma nadmiaru wody (której nie powinien mieć),
Rybę delikatnie ułóż w ryżu, następnie posiekaj grzyby, fasolę i wymieszaj,
Przełóż łyżką na talerze i dodaj pokrojone jajko na twardo, przyprawy i posyp świeżą pietruszką,
Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesi...
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Dorsz ze słodkimi ziemniaczkami to pyszny i prosty w przygotowaniu przepis na danie główne, które z pewnością zado...
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...