To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni:
W średniej wielkości misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i skórkę z cytryny. Odłóż to na bok.
W mikserze połącz ser śmietankowy i masło. Mieszaj do uzyskania gładkości. Dodaj mieszankę mąki i ubijaj na niskim poziomie, aż mieszanina będzie krucha. Odstaw jedną filiżankę tej mieszanki.
Posmarować masłem formę do pieczenia 9 x 9.
Pozostałą mieszankę miękiszu wycisnąć na dno przygotowanej formy do pieczenia. Piec około 10-15 minut.
W małej misce połącz dżem z sokiem z cytryny. Ostrożnie rozprowadź dżem na gorącej skórce. Posyp zachowaną filiżanką mieszanki miękiszu.
Piecz 15-20 minut lub do momentu, aż wierzch będzie lekko zarumieniony. Ostudź i pokrój w paski.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...