Ananas, truskawka-kantalupa i brzoskwinia-mango agua fresca. Świetny sposób na utrzymanie chłodu i nawilżenia przez całe lato.
W przypadku agua fresca ananasowego: za pomocą blendera kuchennego dodaj ananasa, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
W przypadku agua fresca truskawkowo-kantalupa: za pomocą blendera kuchennego dodać truskawki, kantalupę, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Dla agua fresca brzoskwinia-mango: za pomocą blendera kuchennego dodaj mango, brzoskwinie, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych