Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita i przygotuj 9-calową kwadratową blachę do pieczenia, natłuszczając ją.
W robocie kuchennym połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem orzechów pekan i kawałków czekolady) i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Do naczynia wlej ciasto i łyżką wymieszaj orzechy z kawałkami czekolady.
Łyżką ciasto równomiernie rozprowadzić na blasze.
Postaw patelnię na środkowym ruszcie piekarnika i piecz przez 25-30 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozwól jej ostygnąć przed pocięciem na żądane rozmiary.
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...