Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C
W misce wymieszaj wszystkie suche składniki.
W mikserze połącz jajka, cukier, marmoladę i masło. Wymieszaj te składniki, aż będą gładkie i kremowe.
Powoli dodawaj naprzemiennie kwaśne mleko i suche składniki.
Posmarować masłem patelnie i równomiernie wlać ciasto.
Piec 30-35 minut lub do momentu, gdy test wykałaczki będzie czysty.
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Poczuj się jak gwiazdy Hollywood z tym domowym, orzeźwiającym i całkowicie naturalnym napojem.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...