Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C
W misce wymieszaj wszystkie suche składniki.
W mikserze połącz jajka, cukier, marmoladę i masło. Wymieszaj te składniki, aż będą gładkie i kremowe.
Powoli dodawaj naprzemiennie kwaśne mleko i suche składniki.
Posmarować masłem patelnie i równomiernie wlać ciasto.
Piec 30-35 minut lub do momentu, gdy test wykałaczki będzie czysty.
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...
Poczuj się jak gwiazdy Hollywood z tym domowym, orzeźwiającym i całkowicie naturalnym napojem.
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...