Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwie kilka minut.
Wrzuć wszystkie składniki razem do miski lub blendera.
Wymieszaj wszystko razem, aby uzyskać konsystencję podobną do ciasta. Rozwałkuj w kulki wielkości kęsa, następnie zawiń w proszek kakaowy i voila!
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...