Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwie kilka minut.
Wrzuć wszystkie składniki razem do miski lub blendera.
Wymieszaj wszystko razem, aby uzyskać konsystencję podobną do ciasta. Rozwałkuj w kulki wielkości kęsa, następnie zawiń w proszek kakaowy i voila!
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon