Ananas, truskawka-kantalupa i brzoskwinia-mango agua fresca. Świetny sposób na utrzymanie chłodu i nawilżenia przez całe lato.
W przypadku agua fresca ananasowego: za pomocą blendera kuchennego dodaj ananasa, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
W przypadku agua fresca truskawkowo-kantalupa: za pomocą blendera kuchennego dodać truskawki, kantalupę, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Dla agua fresca brzoskwinia-mango: za pomocą blendera kuchennego dodaj mango, brzoskwinie, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...