Zdrowy i bogaty w białko deser, który zaspokoi Twoje słodycze
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita i przygotuj 9-calową kwadratową blachę do pieczenia, natłuszczając ją.
W robocie kuchennym połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem orzechów pekan i kawałków czekolady) i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Do naczynia wlej ciasto i łyżką wymieszaj orzechy z kawałkami czekolady.
Łyżką ciasto równomiernie rozprowadzić na blasze.
Postaw patelnię na środkowym ruszcie piekarnika i piecz przez 25-30 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozwól jej ostygnąć przed pocięciem na żądane rozmiary.
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!