Ananas, truskawka-kantalupa i brzoskwinia-mango agua fresca. Świetny sposób na utrzymanie chłodu i nawilżenia przez całe lato.
W przypadku agua fresca ananasowego: za pomocą blendera kuchennego dodaj ananasa, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
W przypadku agua fresca truskawkowo-kantalupa: za pomocą blendera kuchennego dodać truskawki, kantalupę, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Dla agua fresca brzoskwinia-mango: za pomocą blendera kuchennego dodaj mango, brzoskwinie, agawę, sok z limonki i wodę. Miksuj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty.
Używając drobnego sitka, przecedź sok do dzbanka do serwowania. Dodaj kilka garści lodu i podawaj.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Poczuj się jak gwiazdy Hollywood z tym domowym, orzeźwiającym i całkowicie naturalnym napojem.
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...