Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Podsmaż paski boczku i połam je na półcalowe kawałki. Zrób to na większej patelni, osusz, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Wetrzyj trochę oleju na 8-calową patelnię, podgrzej, usmaż zieloną cebulę i grzyby przez minutę lub dwie. Dodaj pomidory i kawałki bekonu i kontynuuj przez kolejną minutę lub dwie.
Podczas smażenia warzyw ubij jajka razem z mlekiem. Następnie dodaj to na patelnię i wymieszaj smażone warzywa z jajkami. Płyn rozprowadzaj w kierunku krawędzi.
Posyp równomiernie serem na wierzchu.
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.