Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesie Ci radość bez zrujnowania Twojej diety.
Rozgrzej piekarnik do 350 st (175 st).
W dużej misce połącz mąkę kokosową, proszek do pieczenia, erytrytol, stewię i sól. W osobnej misce wymieszaj roztopione ghee (nie powinno być zbyt gorące, bo rozbije jajka), ekstrakt waniliowy, krem kokosowy i jajka.
Dodaj mieszankę jajek do mieszanki mąki kokosowej i dodaj wiórki kokosowe, dobrze wymieszaj do połączenia.
Wlej mieszaninę do natłuszczonego naczynia do pieczenia (ok. 6 cali x 6 cali) i wstaw do piekarnika na 20 minut, obróć naczynie po 10 minutach.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie pokrój na 9 kwadratów.
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo