Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Oczyść miesą z błon, pokrój na kawałki. Umieść w wolnowarze lub dużym garnku. W średniej misce wymieszać pomidory, rosół, papryczki chipotle, czosnek, sól, kminek, kminek, kolendrę i czarny pieprz; wlać wieprzowinę do kuchenki.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10-12 godzin lub na dużym ogniu przez 5 do 6 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z kuchenki. Używając dwóch widelców, rozdrobnij wieprzowinę.
Rozłóż smażoną fasolę na muszlach tostada. Równomiernie posyp mieszanką wieprzowiny. Podzielić warzywa, pomidory, awokado i ser równo między tostady. Udekoruj każdy kwaśną śmietaną.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Chili con carne to pyszne i pożywne danie, które pochodzi z Meksyku, ale zyskało popularność na całym świecie. To...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.