Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z najlepszych dań kuchni indyjskiej. Chings uczynił go smaczniejszym dzięki połączeniu kuchni indochińskiej. To desi chiński kurczak 65 masala przepis.
Marynować 400 g kawałków kurczaka bez kości z 3 łyżkami pasty imbirowo-czosnkowej, 1 jajkiem, 8-10 listkami curry, 1 torebką kurczaka ching 65 masala przez 10 minut (bez soli).
Kurczaka usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor i chrupiący.
Podawać na gorąco.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...
Schezwan tawa pulao to mieszane danie z ryżu popularne w kuchni indyjskiej. Chociaż niektóre z jego odmian kojarzą...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...