Oto kolejne tradycyjne, amerykańskie danie!
Napełnij blachę do pieczenia 2,5 cm wody i włóż do piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 170 stopni C.
Naczynie żaroodporne posmaruj masłem. Odłóż ją na bok.
Wbij jajka do miski i ubijaj je widelcem, aż na wierzchu utworzą się bąbelki.
Jeśli używasz świeżej kukurydzy, odetnij ją od kolby. Jeśli używasz mrożonej kukurydzy, zanurz worek pod zimną wodą, aby oddzielić ziarna.
Wmieszaj kukurydzę do jajek. Jajka i kukurydzę posyp mąką, solą i pieprzem, a następnie wymieszaj.
W rondelku na małym ogniu rozpuść 2 łyżki masła.
Dodaj stopione masło i mleko do mieszanki z kukurydzą i wymieszaj.
Wlej mieszankę kukurydzy do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Włóż naczynie żaroodporne do naczynia z wodą w piekarniku.
Piec pudding kukurydziany przez 1 godzinę lub do momentu, gdy nóż włożony w środek wyjdzie czysty.
Wyjmij naczynie żaroodporne z piekarnika i połóż budyń na trójnogu przy stole i podawaj na ciepło.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Moja propozycja to świeża bita śmietana i świeże truskawki i nie zapomnij o filiżance dobrej kawy.
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...