Zrób własny keczup w domu w mniej niż 5 minut!
Do dużej miski dodaj koncentrat pomidorowy.
Wlej ocet i dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
W razie potrzeby posmakuj i dodaj dodatkowe przyprawy.
Używaj jako dodatku lub przyprawy, a resztę przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce przez miesiąc.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!