Zrób własny keczup w domu w mniej niż 5 minut!
Do dużej miski dodaj koncentrat pomidorowy.
Wlej ocet i dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
W razie potrzeby posmakuj i dodaj dodatkowe przyprawy.
Używaj jako dodatku lub przyprawy, a resztę przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce przez miesiąc.
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...