Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Oczyść miesą z błon, pokrój na kawałki. Umieść w wolnowarze lub dużym garnku. W średniej misce wymieszać pomidory, rosół, papryczki chipotle, czosnek, sól, kminek, kminek, kolendrę i czarny pieprz; wlać wieprzowinę do kuchenki.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10-12 godzin lub na dużym ogniu przez 5 do 6 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z kuchenki. Używając dwóch widelców, rozdrobnij wieprzowinę.
Rozłóż smażoną fasolę na muszlach tostada. Równomiernie posyp mieszanką wieprzowiny. Podzielić warzywa, pomidory, awokado i ser równo między tostady. Udekoruj każdy kwaśną śmietaną.
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Do przygotowania makaronu z cukini najczęściej używa się cukinii żółtej lub zielonej, które są bardzo zdrowe i peł...