Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i lepkie, z maślaną, słodką kruszonką. Ma też mało kalorii!
Ułóż posiekany rabarbar i pokrojone w plasterki truskawki.
Równomiernie posyp owoce cukrem i żelatyną truskawkową.
Pozostaw mieszankę owoców i cukru na około 30 minut, będzie bardzo soczysta.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Równomiernie posyp ciasto na wierzch, a następnie skrop roztopionym masłem.
Wstaw do nagrzanego do 350 stopni piekarnika i piecz przez 45 minut lub do zarumienienia i bąbelków.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi lub słodką bitą śmietaną.
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.
Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Ich prawdziwa nazwa to "hush, puppy", co oznacza "cicho, szczeniaku" Skąd wzieła się ta nazwa? Jedna z historii je...