To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością, Catherine Xo
Posmarować 10-calową żeliwną patelnię masłem.
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól. Dodaj skórkę cytryny do suchych składników. W większej misce ubij masło i cukier na puszystą masę.
Dodaj jajko, wanilię i sok z cytryny do masła i cukru i ubij.
Na wolnych obrotach ubij kwaśne mleko w mieszaninę cukru i powoli dodawaj suche składniki.
Dodaj brązowy cukier do jagód.
Ułóż ciasto na przygotowanej patelni. Ułóż jagody na cieście i delikatnie dociśnij i posyp dodatkową łyżką cukru.
Na małym i delikatnym ogniu gotuj pod przykryciem na kuchence, srawdź wykałaczką czy jest już gotowe.
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Minimalistyczne wypieki w najlepszym wydaniu! Kilka składników tworzy tę piękną prezentację. Cierpkie jabłka grann...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.