Intensywny jagodowo-kokosowy smak idealny na deser.
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
W misce wymieszaj jagody, sok z cytryny, cynamon i wanilię. Delikatnie rozgnieć kilka jagód grzbietem widelca. Mieszankę jagód przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na 15 minut.
W międzyczasie połącz mąki. Pokrój stały olej kokosowy na małe kawałki i dodaj do mąki. Wcieraj mieszaninę, aż będzie przypominać bułkę tartą. Wymieszaj z kokosem.
Rozsyp ciasto na pieczonych jagodach i kontynuuj pieczenie, aż będzie złote i chrupiące.
Deser bez pieczenia inspirowany margaritą zaspokoi zapotrzebowanie na słodko-cierpki, kremowy deser, który jest ca...
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Poczuj się jak gwiazdy Hollywood z tym domowym, orzeźwiającym i całkowicie naturalnym napojem.
Ten bezmączny deser jest lekki i smaczny. Każda rolka jest przekładana lekkim nadzieniem ze słodkiej śmietanki i d...