Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Rozgrzej piekarnik do 180 ° C / 350 ° F i wyłóż blachę papierem do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj masło migdałowe, cukier i jajko, aż dobrze się połączą.
Weź 1 łyżeczkę mieszanki, zwiń ją w kulkę. Ułóż kulki około 2 cm. Rozłóż na blasze do pieczenia.
Posyp każdą kulkę odrobiną fleur de sel, jeśli używasz, i spłaszcz grzbietem widelca, tworząc na ciasteczkach wzór na krzyż.
Piecz około 10 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną się trochę rumienić.
Ostudzić całkowicie przed wyjęciem z blaszki.
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.