Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjazny weganom.
20 minut
-
-
-
-
Dodaj orzechy do robota kuchennego i lekko zmiksuj
Dodaj daktyle i niesłodzone kakao i miksuj, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Mieszanka nie powinna być całkowicie gładka, ale nie powinno być żadnych dużych kawałków orzechów ani daktyli. Jeśli okaże się, że jest zbyt suchy, dodaj trochę wody, aby pomóc go związać.
Wciśnij ciasto łyżką lub rękami do naczynia do pieczenia o wymiarach 20x20 cm (8x8 cali).
Wstaw do zamrażarki na kilka godzin przed podaniem (min. 30 minut). Za pomocą ostrego noża pokrój na 12 części.
Przechowowane w lodówce zachowują świeżość przez około dwa tygodnie. Jeżeli włożysz je do zamrażarki będą dobre przez miesiąc
Pomysł na kremowe spaghetti z ricottą i szpinakiem. Pyszny obiad dla każdego
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...